Neem contact op voor al uw schoonmaakwerk

Bent u er al uit welke dienst(en) u door Schoonmaakbedrijf Terschelling wilt laten uitvoeren? En wilt u meer informatie over ons maatwerk of heeft u nog andere vragen? Hieronder vindt u informatie over ons schoonmaakbedrijf, contactgegevenscontactformulier en tevens enkele referenties van tevreden klanten op Terschelling. 

Wij horen graag van u!

 

Over ons schoonmaakbedrijf

De basis van ons schoonmaakbedrijf is het uitvoeren van algemene schoonmaakwerkzaamheden. Wij zijn VCA-VOL gecertificeerd en leveren al ruim 10 jaar schoonmaakwerk. 

Bij iedere klant worden afzonderlijk de specifieke wensen in kaart gebracht. Eenmaal besproken worden deze door onze vaste medewerkers uitgevoerd. Wij streven ernaar dat onze mensen een grote betrokkenheid hebben met de opdrachtgever en de schoon te maken locatie. Het gaat ons erom dat wij het u en de gebruikers van uw gebouw(en) naar de zin maken.

Wij zijn regelmatig in contact met u en onze medewerkers om zo het niveau van onze dienstverlening op hoog niveau te houden. Ook vinden er regelmatige controles op de locaties van de klanten plaats. Schoonmaakbedrijf Terschelling staat voor een goed product, waarbij kwaliteit en klanttevredenheid de leidende factoren zijn.

Voor veel particuliere verhuurders maken wij tevens de accommodatie schoon bij de wissel van vakantiegasten.

Referenties

Referentie landal west-terschelling Schoonmaakbedrijf Terschelling schoonmaak, reiniging, glasbewassing, sleutelbeheer

Waddenreisbureau Waanders

'Klantvriendelijk en punctueel met hun werkzaamheden. Kortom, wij zijn erg tevreden over Schoonmaakbedrijf Terschelling'

Referentie Waddenreisbureau waanders Schoonmaakbedrijf Terschelling schoonmaak, reiniging, glasbewassing, sleutelbeheer

Landal West-Terschelling

'Doen hun werk erg goed en laten hier schoon en fris achter. Wij zijn zeer tevreden over de diensten van Schoonmaakbedrijf Terschelling en kunnen dit ook aan anderen aanraden'.

Contactgegevens

Adres
Europalaan 60
8881 EL
West-Terschelling
Telefoon
0646005519
E-mail
info@schoonmaakterschelling.nl
Routebeschrijving

Contactformulier

Heeft u nog vragen?