Professionele schoonmaak op Terschelling

Neem contact op

Laat schoonmaken over aan een professional

Neem contact op

Laat schoonmaken over aan een professional

Neem contact op

Wanneer u het schoonmaken overlaat aan een professioneel schoonmaakbedrijf, kunt u zeker zijn van een altijd fris interieur. Wij zorgen er – met onze vaste medewerkers – voor dat u zich over de schoonmaak en glasbewassing niet meer druk hoeft te maken. Hieronder vindt u een overzicht van onze diensten. Besteed uw schoonmaakwerk en sleutelbeheer uit aan Schoonmaak en Glazenwasbedrijf Terschelling.

schone vloer

Schoonmaakwerk en reiniging

Uw woning of bedrijfsruimte regelmatig professioneel schoon laten maken is niet alleen hygiënisch en fris, maar zorgt ook voor een langere levensduur van uw spullen.

Onze VOL-VCA certificatie garandeert dat wij u servicegericht en schoon werk leveren. Onze diensten bestaan uit:

  • Schoonmaak
  • Tapijtreiniging
  • Vloerreiniging
  • Vloeronderhoud
  • Terrasreiniging
  • Terrasonderhoud
  • Klein schilderwerk
wassen raam

Glasbewassing met de osmose techniek

Onze vakbekwame glazenwassers zorgen ervoor dat uw ramen weer glanzen, terwijl u zelf rustig door kunt werken.


Wij hebben jarenlange ervaring en onze vaste medewerkers weten binnen een mum van tijd al het vuil van uw ramen te verwijderen. Bij het wassen maken we gebruik van de osmose techniek wat voor streeploze ramen zorgt!

sleutel laten beheren

Betrouwbaar sleutelbeheer 

Huizen, bungalows en zomerwoningen op Terschelling staan vaak een deel van het jaar leeg. Het geeft een gerust gevoel als er iemand op het eiland is die een oogje in het zeil houdt. Ook wilt u de toegang tot uw accommodatie op afstand kunnen regelen voor onderhoud of voor bezoekers.


Naast schoonmaakwerkzaamheden doen wij ook het sleutelbeheer van verschillende zakelijke en particuliere klanten. U weet dat uw sleutel in veilige handen is en met één belletje of mailtje regelt u dat de deur opengaat als het nodig is. Bijkomend voordeel: wij houden een oogje in het zeil en zijn in de buurt bij calamiteiten als schade of inbraak.